¿Dudas sobre tu compra?
 01 8000 423 503

Relatos y Experiencias

billiga fotbollströjor
sociala medier att han fortfarande
Chelsea har fortfarande den

Atletico Madrid Tröja, Juventus Fotbollströja

chelsea har fortfarande den designa egna fotbollströjor gå åt andra hållet
Premier League -säsongen har precis avslutats, men redan nu går ryktet från övergången på övertid, med det senaste skvallret i form av ett mål för Thomas Tuchel. Chelsea har fortfarande den största matchen på sin säsong som väntar på lördag när de reser till Porto för att möta Manchester City i Champions League -finalen.
Chelsea överföringsmål Miralem Pjanic hävdar att han har lämnats med en 'bitter smak' av sin behandling i Barcelona den här säsongen.
atletico madrid tröja Pjanic hade varit en av de mest konsekventa artisterna i Serie A innan han flyttade till Spanien, efter att ha tillbringat sammanlagt nio år med Roma och sedan Juventus.
Det verkar dock som om han kanske söker en väg ut ur Nou Camp mindre än ett år efter att han gått med, och Chelsea ska enligt uppgift vilja ta honom till Stamford Bridge.
juventus fotbollströja Efter 1-0-vinsten på Eibar på lördagen för att avsluta Barcelonas säsong, delade Pjanic på sociala medier att han fortfarande söker svar från klubben om varför hans ansträngningar inte har betalats tillbaka.
billige fotballdrakter Mundo Deportivo hävdar också att Chelsea har gjort ett erbjudande till spelaren, liksom Paris Saint-Germain och Bayern München.
Men innan han fattar ett beslut om en sommarövergång, är det underförstått att Pjanic väntar på att se om Koeman förblir ansvarig i Barca efter en besvikande säsong där de bara vann Copa del Rey, som kom långt ifrån Europa och ligan.
Sport tyder på att Chelsea överväger ett bytesavtal för Pjanic som kommer att se sin främsta målskytt i Premier League, Jorginho, gå åt andra hållet.
Maglie Calcio A Poco Prezzomatchtröjor fotbollreal madrid fodboldtrøjebayern munchen draktMaillot FrancePSG Tröjamagliette juventus bambinoprima maglia milanfussball trikotmessi tøjfotballdrakt barn

¿Dudas sobre tu compra?
 01 8000 423 503

Ingresa a tu cuenta

¿No tienes una cuenta? Crea una AQUÍ