Guía Cereza

Foro - GuiaCereza - Foro General

adidas ozweego cipo

Badrspelt
Soy mujer heterosexual
Publicado hace 2 años, 10 meses
Az adidas Ozweego ****** éves élettartama alatt sok generáción át élt. Eredetileg ****** ban esett vissza könnyű futóként, az Ozweego a Három Csík számos híres technológiájának fejlesztő közegeként működött. Az adiPRENE párnától a torziós középtalpig az Ozeweego sokat látott, nem is beszélve arról, hogy Raf Simons játékváltoztató luxusvisszafoglalásának választott modellje volt. Amikor egy cipő olyan régóta létezik instructions és népszerű -, great az adidas ozweego cipo suv, ez egyfajta időkapszulává válik. Vegyük például a hullámzó talpegységet - ez az első Ozweego maradványa. Vagy a hullámzó bőrcsíkok, amelyek végigfutnak a fűzőlyukakon, tükrözve a középtalp és a new talp hullámzó alakját? Még mindig ott vannak. Styra eléggé megnézi, láthatja, hogyan fejlődött ez az ikonikus modell az évek során, és ez csak megerősíti tiszteletünket az adidas lábbeli ezen elemeivel szemben.

A new ****** es évek sportcipőjére reflektálva az adidas Stan Jones volt az egyik legfontosabb szereplő, aki részt vett az évtizedet meghatározó fehér edzőcipőben. A Fairway Environment friendly ékezetes klasszikus hamarosan visszatér tépőzáras hevederekkel és Primegreen konstrukcióval. A következő pár egy megszokott fehér sminket űz, miközben elhagyja a new „Primegreen” névre keresztelt szintetikus anyagok bőr felsőrészét. A new Primegreen ilyen használata azt jelenti, hogy a szűz poliésztert nem vették figyelembe a modell elkészítésében adidas stan smith noi cipo (a felsőrész 50% -át újrahasznosított tartalom alkotja). A fenntarthatósági fejlesztés mellett a csipkéket három tépőzáras hevederre cserélték a könnyű viselés érdekében. Aláírási elemek, például perforációk, amelyek feltérképezik az oldalsó csíkokat, a zöld sarokfül és a nyelv márkajelzés, továbbra is fenntartják a new Stan Smith örökségét az elkövetkező években.

Ha még nem vette észre, a Three Stripes márka tovább dobja az adidas NMD XR1 színválasztékát, a legújabb a new hónap vége felé érkezik. Megjelenik az adidas NMD XR1 ’Triple Grey’, amely az olyan kiadásokat követi, mint a ’Triple Black’ és a ’Triple White’. Mint látható, ezt az adidas NMD XR1-et teljesen szürke borítja. Az árnyék a szellőztetett ketrecre, an enhancement középtalpra és a talpra is ráér. További részletek a sarokbőr és a new tonális fűzők. Az Zamberlan Originals arra készül, hogy kiadjon még néhány adidas NMD XR1 cipo színt. Két közelgő indítás látható, amelyekre november folyamán kerül sor.

Az adidas City Sock újabb „Core Black” iterációval tér vissza. A három csík népszerű Primeknit szövését beépítve az NMD CS2 folytatása a fent említett színben dominál, belső bélésén rózsaszínű akcentusok találhatók. AN ENHANCEMENT párnázást üdvözöljük a középtalpon, hogy teljes legyen a new tonális megjelenés. Úgy tűnik, hogy az NMD hagyománya, a sarka fülén a new „Márka a 3 csíkkal” címke található, különféle nyelveken, az utolsó érintés érdekében. Az adidas NMD Urban center Sock 2 egyik legutóbbi áttekintésével az aláírt tréner vegyes fekete és sötétkék felsőrész, teljes hosszúságú BOOST-tal bővített középtallal, amely közvetlenül alatta ül. Újdonság a new jelenetben ez a tónusváltozat, amely a sziluettet mély, adidas NMD CS2 férfi ****** teljesen fekete palettába burkolja, és a rózsaszín finom csobbanása a gallérrészen landol.

Respuestas

Sidebar