Guía Cereza

Foro - GuiaCereza - Foro General

Gode Priser på Adidas Samba

quague
Soy hombre homosexual
Publicado hace 2 años, 3 meses
Jonah Hill x Køb Adidas Samba henter inspiration fra Jonahs opvækst i Los Angeles i 90'erne og forener hans indflydelser inden for både musik og mode. Samlingen omfatter tre tonale iterationer af Samba, hver inspireret af multibindestavens barndom, da han voksede op i 90'erne. Detaljer inkluderer fuldnarvet læder og ruskindsoverdel med gummi-ydersål.



Ved at vide, at kvinder ikke kun vil have hvide sneakers med pink eller andre lyse accenter, byder "Deep Hue"-kollektionen på premium ruskindskonstruktioner af Adidas Samba Udsalg i fyldige grønne, lilla og råhvide toner med specielle 3-stribede detaljer. og prægede SAMBA-bogstaver. Alle tre har også en klar gummigummi-ydersål og blødt læderfor for at fuldende de udsøgte gengivelser af den ikoniske silhuet.

Den ikoniske Gode Priser på Adidas Samba: en legendarisk indendørs fodboldsilhuet, der oprindeligt blev udgivet i ****** og siden er blevet en favorit i streetstyle. Nu, ****** år senere, er den klassiske silhuet blevet fornyet i en splinterny moderne kvinders iteration: Samba Rose, tilgængelig i hvid/sort og sort/hvid. Ved at tage fodboldskoens legendariske DNA og tilføre den en sund dosis af moderne stil, erstatter Samba Rose OG Sambas traditionelle overmateriale med et blødt læder og skifter det normale ruskinds T-tå-panel ud med et unikt zig-zag-syningsmønster.

Oyster Holdings og adidas forbinder til udgivelsen til samarbejdsgentagelser af Kæmpe udvalg af Adidas. Dette samarbejde mellem de to præsenterer World Traveler's Cup, en global rejseudfordring inspireret af verdens sportsbegivenheder. Oyster Holdings x adidas Samba OG kommer klædt i dit valg af "EQT Yellow/Cloud White-Gold Metallic" eller "Blue/Cloud White-Gold Metallic" farveskemaer. Hvert par er konstrueret af tonale mesh-underlag og tonale læderoverlays. Begge par får derefter kontrasterende White Three Stripes-branding og guldfolie-branding noteret på pløsen, hælen og sidepanelerne. Tonale snørebånd, et Oyster Holdings-logo på hælen og en gummisål fuldender looket.

Adidas Samba Dame/Herre er en af ​​mærkets mest indflydelsesrige silhuetter, da den har været inspirationen til både moderniserede løbe- og skateboardmodeller. Nu er den ikoniske sneaker vendt tilbage med to iterationer fuldt udstyret med tyggegummibunde, hvilket sætter prikken over i'et på dette klassiske look. Forbrugeren har sit valg af sort og hvid bygget med den originale Samba-konstruktion klædt op i ruskind med elementer af læder blandet i overdelen. Guldfolie på tungefligen og Samba-bogstaver tilføjer et hurtigt flair for lidt ekstra originalitet.

www.skoways.com

Respuestas

Sidebar