Guía Cereza
Publica tu Experiencia

Relatos & Experiencias

Sverige Tröja Barn

billiga fotbollströjor
Pep Guardiola eftersom han ser ut att vinna

Liverpool Tröja Barn, Sverige Tröja Barn

juventus -stjärnan är ivrig fotbollströjor landslag de längtar mest efter
Ronaldo är mycket ett mål för Pep Guardiola eftersom han ser ut att vinna både Premier League och Champions League den här säsongen, trots hans tidigare anknytning till Manchester United.
Juventus -stjärnan är ivrig efter att lämna Turin efter tre år i Italien, och det är en flytt till Etihad -stadion som för närvarande ser ut som det mest sannolika scenariot.
Guardiola kände att England -landskampen skulle bli biljetten till de troféer han längtar efter, efter att ha sett honom lysa på Tottenham genom åren.
liverpool tröja barn Kane har dock nyligen insisterat på att han kommer att stanna hos Spurs efter att City inte lyckades bryta Daniel Levy i överföringsförhandlingar.
Och det är därför City nu är inne på Ronaldo, efter att ha genomfört en U-turn över ett potentiellt avtal för 36-åringen.
Men det har inte avskräckt City och nu är de nära att sluta ett avtal med Ronaldos följe.
sverige tröja barn Vissa har hävdat att veteranen till och med har erbjudits tillbaka till Manchester United, 12 år efter att han slutade på Old Trafford för Real Madrid.
Men de röda djävlarna verkar inte vara intresserade och banar väg för Ronaldo att flytta till Etihad Stadium istället.
fodbold trøje Den europeiska fotbollsexperten Julien Laurens tror att Ronaldo inte är förenligt med hur Guardiola vill fungera.
Men han känner fortfarande att de är villiga att göra en affär om det innebär att vinna Champions League -pokalen som de längtar mest efter.
goedkope voetbalshirt
caraballo88

Soy hombre heterosexual

visitas: 613
Categoria: Sexo oral
Fecha de Publicación: 2021-09-10 09:30:53
Más Relatos Por caraballo88
Compartir en:

0 Comentarios

No hay comentarios