Guía Cereza
Publica tu Experiencia

Relatos & Experiencias

Schalke 04 Tröja

Schalke 04 Tröja, Fotbollströjor På Nätet

2-3 minutes

billiga fotbollströjor barn

Efter att ha tagit emot bollen

högerbackens första slagna tryck fotbollströjor porto respektive ac milan

Liverpool tog inte lång tid på sig att få bollen i rullning när Trent Alexander-Arnold serverade öppnaren på en tallrik för Diogo Jota att ta sig hem förbi Jan Oblak.

Högerbackens första slagna leverans skar tre Atletico-försvarare ur spelet när den omarkerade portugisiska landskampen spökade smög sig in för att tacksamt skicka från nära håll.

Efter att ha tagit emot bollen på högerkanten körde den engelske landslagsmannen bollen lågt mot mål och den framryckande Mane var där för att snärta hem.

Schalke 04 Tröja Helvetet började sedan bryta loss när Atletico-spelarna tappade humöret med domaren, som inte var på humör för att bli rörd.

Den brasilianske försvararen Felipe fick ett rakt rött kort efter att han stoppat Mane i paus, även om han kontinuerligt ignorerade domaren Danny Makkelie, som bad honom komma och prata.

Fotbollströjor På Nätet Liverpool trodde att de gjorde 3-0 efter paus när Jota hämtade Joel Matips passning och avslutade kyligt men han dömdes för offside.

Luis Suarez såg också ut att ha dragit tillbaka för spanjorerna men Atletico nekades sitt eget mål av VAR.

Sammantaget var det en fantastisk kväll för Liverpool som nu garanterat slutar i toppen av dödsgruppen med två matcher kvar.

Det var dock en sur ton när Roberto Firmino hoppade av med en muskelskada. De röda kommer nu att vänta med att utföra tester på sin forward imorgon.

Klopp har också lyft fram den ekonomiska betydelsen av att vinna matcher i Europa, och antytt att de röda inte bara kommer att packa ihop för de två sista gruppspelsmatcherna mot Porto respektive AC Milan.

napoli trikot

Barcelona paita Halvat

caraballo88

Soy hombre heterosexual

visitas: 549
Categoria: Sexo oral
Fecha de Publicación: 2022-01-06 04:36:45
Más Relatos Por caraballo88
Compartir en:

0 Comentarios

No hay comentarios