Guía Cereza

Foro - Sexo hetero, sexología, sexualidad

Adidas Stan Smith Goedkoop

Ashburn286
Soy hombre heterosexual
Publicado hace 2 años, 2 meses
Adidas Stan Smith Goedkoop


adidas heeft de Adidas Stan Smith Heren Mylo onthuld, de eerste schoen die is gemaakt met Mylo: een nieuw materiaal op basis van paddenstoelen genaamd Mycelium. De schoen maakt deel uit van de reis van adidas om duurzamer te maken. Gemaakt van hernieuwbaar mycelium - de ondergrondse wortels van paddenstoelen - wordt Mylo gemaakt met behulp van een zeer efficiënte kweek die minder dan twee weken duurt. Het proces maakt gebruik van een geavanceerde verticale landbouwtechniek, Adidas Stan Smith Goedkoop het mycelium kan worden gekweekt in een ruimtebesparend systeem dat de opbrengst per vierkante voet verhoogt.

Over deze Adidas Stan Smith Dames heen is overal blauw en rood te zien, wat de muts/beanie van Stan vertegenwoordigt. Gebruikmakend van voornamelijk blauw leer op de basis, terwijl dezelfde tint de suède tong bedekt. Stans beruchte slogan, 'Sweet Dude', staat op de hiel en we hebben een afbeelding van hem op de tong. Andere hoogtepunten zijn onder meer rood suède op het spatbord en wit op de tussenzool en buitenzool.

Met een kleurencombinatie van Cloud White en Bright Yellow. Adidas Stan Smith Verkoop van gerecyclede materialen, synthetisch leer en hernieuwbaar rubber, het merk dat helpt bij het elimineren van plastic afval. Het paar heeft ook een gespleten tong met grijs en geel die ook op de hiel landt. Andere hoogtepunten zijn de smiley-logo's op het tonglabel en de inlegzolen, die de look compleet maken.

Respuestas

Sidebar